TERAPIE IM/SC/IC ALLYA

 Allya este o dilutie lichida pentru injectie. Medicament homeopat pentru adulti si copii cu varsta peste 12 ani.

Pret: 100 + (19% TVA), (o fiola de 5 ml)

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrar


Ce este ALLYA?
ALLYA-Injektopas SL este un medicament homeopat inregistrat, deci fara indicatie terapeutica. Daca simptomele bolii persista in timpul utilizarii, va rugam sa solicitati sfatul medicului.

Mod de administare:

Se injecteaza solutiade 2 pana la 3 ori pe saptamana intramuscular, intracutanat sau subcutanat. Depinde de recomandare medicului care efectueaza procedura.
Daca simptomele se amelioreaza, frecventa aplicarii trebuie redusa.

Ce contine ALLYA?

Ingredientele active sunt:
1 fiola (5 ml) contine: Harpagophytum Dil. D3 125,0 mg, Arnica dil. D4 12,5 mg, Hypericum dil. D4 3,75 mg, Bryonia dil. D2 2,5 mg, Symphytum dil. D6 2,5 mg, Calcium phosphoricum dil. D6 1,25 mg, Silicea dil. D6 1,25 mg, Valeriana dil. D4 1,25 mg.

Celelalte ingrediente sunt:
clorura de sodiu, apa pentru preparate injectabile.

Beneficiile harpagophytum procumbens:

Originara din sudul Africii, gheara diavolului (Harpagophytum procumbens) isi ia numele de la carligele minuscule care ii acopera fructele. Din punct de vedere istoric, gheara diavolului a fost folosita pentru a trata durerea, problemele hepatice si renale, febra si malaria. De asemenea, a fost folosit in unguente pentru a vindeca rani, furuncule si alte probleme ale pielii.

Beneficii Arnica montana:

Se crede ca arnica ajuta la ameliorarea durerii asociate cu artrita si durerile musculare. De asemenea, este utilizat pentru a trata umflarea si vanataile post-chirurgicale. Este disponibil in forme topice si orale. Cand este nediluata, arnica poate provoca reactii adverse precum greata, ritm cardiac rapid si vanatai sau sangerari.

Beneficii Hypericum perforatum:

a ramas un tratament popular pentru anxietate, depresie, taieturi si arsuri. Cercetari recente sugereaza eficacitatea acestei plante in tratarea altor afectiuni, inclusiv cancerul, tulburarile legate de inflamatie si bolile bacteriene si virale, precum si ca agent antioxidant si neuroprotector.

Beneficiile Bryonia:

Bryonia, numita si bryony, este un remediu homeopat pe baza de plante care a fost folosit pentru a ameliora constipatia, stomacul deranjat si retentia de lichide. De asemenea, este folosit pentru a trata afectiunile cronice, cum ar fi artrita, cancerul si bolile hepatice.

Beneficii pentru sanatate symphytum officinale:

Consolul (Symphytum officinale) este uneori folosit pe piele pentru a trata ranile si pentru a reduce inflamatia de la entorse si oase rupte. Radacinile si frunzele de consola contin alantoina, o substanta care ajuta la cresterea celulelor noi ale pielii, impreuna cu alte substante care reduc inflamatia si mentin pielea sanatoasa.

Beneficii pentru sanatate ale calciului fosforic:

Aceasta sare tisulara este indicata pentru afectiuni precum asimilarea deficitara a calciului, infectiile cronice ale mucoaselor, ulceratiile si fracturile osoase si sfincterele inadecvate, cum ar fi ale vezicii urinare. De asemenea, joaca un rol in formarea de noi celule sanguine si, prin urmare, poate fi util in anemie.

Beneficii pentru sanatatea acidului silicicum:

Siliciul are calitati de intarire a oaselor: Unul dintre marile beneficii ale siliciului este capacitatea sa de a va intari oasele. Compusul este esential pentru controlul fluxului de calciu in si din oase, ajutand la intretinerea corespunzatoare a oaselor.


Beneficiile pentru sanatate ale Valeriana officinalis:
Cercetarile sugereaza ca radacina de valeriana poate ajuta la imbunatatirea calitatii somnului, la reducerea anxietatii, la imbunatatirea simptomelor TOC si la reducerea comportamentului hiperactiv la copii. Poate oferi si alte cateva beneficii.
 

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°