TERAPIE IV ACID THIOCTIC

Acidul Thiotic este un puternic antioxidant cu efect antiaging, care imbunatateste calitatea pielii si previne imbatranirea prematura, reduce inflamatiile din corp, scade riscul de afectiuni cardiace si ajuta la mentinerea valorilor normale de vitamine E si C din sange. 

Pret: 250 RON + TVA

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare

Insa cel mai important rol e acela de refacere a sistemului nervos. Se foloseste cu succes in neuropatie diabetica, cea mai frecventa complicatie a diabetului ce reprezinta o disfunctie e nervilor periferici si care se manifesta prin dureri, amorteli, furnicaturi la nivelul extremitatilor membrelor. Nu trebuie lasata sa evolueze deoarece, in afara de scaderea calitatii vietii, vine si cu riscuri: reducerea fortei musculare, infectii ale partilor moi etc. Injectiile cu acid Thiotic vin sa refaca nervii afectati si, in acelasi timp, pot sa scada nivelul zaharului din sange. 

De asemenea, protejeaza creierul, actioneaza in AVC, dementa, Alzheimer, artrita reumatoida, afectiuni hepatice date de consumul de alcool, afectiuni oftalmologice date de diabet, disfunctii ale urechii interne.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°