TERAPIE IV ASTHMA INJEKTOPAS PASCOE

Asthma Injektopas Pascoe este o dilutie lichida pentru injectie. Medicament homeopat pentru boli ale organelor respiratorii.

Pret: 50 RON + (19% TVA) - 2ml

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare

Indicatii:

Astmul este o afectiune respiratorie cronica caracterizata prin inflamatie si ingustarea cailor respiratorii, determinand episoade recurente de respiratie suieratoare, tuse, dificultati de respiratie si senzatie de strangere a pieptului. In timp ce exista diverse optiuni de tratament disponibile pentru gestionarea astmului, un tratament intravenos emergent este cunoscut sub denumirea de Asthma Injektopas Pascoe.

Asthma Injektopas Pascoe este o terapie intravenoasa inovatoare dezvoltata de Pascoe, o companie farmaceutica renumita specializata in remedii naturale si medicina homeopatica. Acesta este conceput pentru a oferi alinare tintita pentru cazurile severe de astm care nu raspund la abordarile de tratament conventionale.

Acest tratament inovator foloseste o combinatie de ingrediente puternice de origine vegetala, selectate cu grija pentru proprietatile lor antiinflamatorii, bronhodilatatoare si imunomodulatoare. 

Atunci cand este administrat pe cale intravenoasa, Asthma Injektopas Pascoe permite absorbtia si distributia rapida a acestor compusi vegetali in intregul organism, oferind alinare imediata in cazul atacurilor acute de astm. Aceasta metoda asigura o administrare precisa si controlata.

Mod de administrare:

In functie de nevoile pacientului, organismul primeste direct in sange, intr-o concentratie ridicata, valoroasele substante de care are nevoie.

Absorbtia este completa in organism, iar efectul apare dupa 12-24 de ore de la administrare, cu toate ca efectul se poate simti chiar si imediat dupa administare.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°