TERAPIE IV CHELARE METALE GRELE DISODIUM EDTA 3000

EDTA este o molecula numita agent de chelare. Un agent de chelare este o substanta asemanatoare cu ghearele care se pot prinde si se pot lipi de alte molecule.

Unele tipuri de EDTA se lipesc de calciu. Alte tipuri se lipesc de metale, cum ar fi plumbul, mercurul, fierul, nichelul.

Pret: 350 (+19% TVA)

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare


EDTA este uneori prescris de medici pentru a curata metalele toxice, cum ar fi plumbul, din sange. Medicii au folosit molecula de zeci de ani pentru a trata otravirea cu metale grele. In aceste cazuri se administreaza printr-un IV.

EDTA este, de asemenea, un ingredient in unele medicamente prescrise pentru combaterea cancerului.

Producatorii de suplimente sustin ca formele de EDTA fara prescriptie medicala pot fi luate pe cale orala pentru a „detoxifia” organismul si a face tractul gastro-intestinal mai sanatos. 

Studiile preliminare arata ca terapia cu EDTA intravenoasa administrata sub supravegherea unui medic poate ajuta pacientii care au avut un atac de cord, in special daca au diabet. 

Unii oameni iau EDTA pentru a incerca sa trateze:

- Diabet
- Boala vasculara periferica
- Boala Alzheimer

Dozele optime de suplimente EDTA nu au fost stabilite. Ingredientele si calitatea suplimentelor pot varia foarte mult. Acest lucru face dificila stabilirea unei doze standard, dar cu ajutorul specialistilor clinicii noastre putem stabili impreuna doza personalizata pentru nevoile dumneavoastra.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°