TERAPIE IV CHELARE METALE GRELE DMPS

DMPS este recunoscut pe scara larga ca un antidot pentru o serie de intoxicatii cu metale. In Germania, este utilizat pe scara larga ca diagnostic si antidot eficient in tratamentul expunerii cronice la metale.

Exista o recunoastere medicala larg raspandita ca DMPS este eficient in accelerarea excretiei de metal fara efecte adverse severe in intoxicatia acuta si cronica cu mercur anorganic si organic, bismut, arsen si otravire cronica cu plumb.  Alte tipuri se lipesc de metale, cum ar fi  Mercur, Arsenic, Plumb, Zinc si Cupru.

Pret: 750 (+19% TVA)

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare


DMPS este uneori prescris de medici pentru a curata metalele toxice, cum ar fi mercurul, arsenicul, plumbul, zincul si cuprul, din sange. Medicii au folosit molecula de zeci de ani pentru a trata otravirea cu metale grele. In aceste cazuri se administreaza printr-un IV.

Metabolismul DMPS, fiind de natura hidrofila, a fost studiat amanuntit. DMPS este supus atat excretiei renale, cat si biliare si este excretat in mare parte prin urina.

DMPS nu traverseaza bariera hematoencefalica si nu redistribuie arsenicul, plumbul sau mercurul anorganic in creier. Reactiile adverse sunt cunoscute, dar sunt relativ rare.

Aproximativ 90% din DMPS este eliminat prin rinichi. Dupa 24 de ore, aproximativ 80% din doza primita a fost excretata. DMPS nu se acumuleaza in tesut chiar si dupa utilizarea repetata.

Deoarece rinichii sunt principalele organe de excretie pentru DMPS si complexele sale, pacientii cu o functie renala limitata nu trebuie chelati cu acest antidot daca valorile creatininei serice depasesc 2,5 mg/dl. Au fost efectuate studii la animale privind toxicitatea acuta si cronica a DMPS, iar rezultatele ilustreaza siguranta acestui agent si fereastra sa terapeutica larga. DMPS nu este mutagen si pare sa nu aiba efecte teratogene. Nu este cancerigen.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°