TERAPIE IV COENZYME COMPOSITUM

Tulburarea metabolismului energetic reprezintă principala cauză a bolilor de care suferim. Problema poate fi remediată cu ajutorul terapiei IV Coenzyme Compozytum, un compus injectabil care contine toate coenzimele necesare pentru energia celulara a organismului.

Pret:  80 RON + 19%TVA (1 fiola 2.2 ml)

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare

Fiecare fiola contine coenzima A, vitamine din grupul B, C, PP, cisteina, sulf, magneziu, coenzime, acizi etc. Medicamentul reface activitatea inimii, a vaselor de sange, a creierului, imbunatateste aportul de oxigen din tesuturi, elimina toxinele, intareste imunitatea, actioneaza ca un tonic in timpul zilei si imbunatateste somnul pe timp de noapte.

Este o excelenta sursa de antioxidanti si energie pentru corp, avand o utilizare larga in cardiologie, oncologie, ginecologie, endocrinologie, neurologie, ortopedie. Concret, extractele de plante si mineralele din compozitia coenzimelor pot face minuni in diabet, cancer, hipertensiune, angina pectorala, endometrioza, patologii degenerative ale sistemului musculo-scheletal. Se foloseste in tratamentul inflamatiilor aparute din diferite cauze si cu localizare diversa, atat in perioada acuta a bolii, cat si in convalescenta.

Frecventa administrarii si dozarea variaza in functie de varsta, de greutatea pacientului, de boala. Spre deosebire de alte medicamente, Coenzyme Compozytum se poate folosi si in cazul sugarilor, deoarece nu are efecte adverse.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°