TERAPIE IV CU AMINOACIZI

Corpul uman este alcatuit in proportie de 20% din proteine. Acestea, la randul lor, sunt formate din aminoacizi, considerati „caramizile” organismului, elementele care ne formeaza viata. 

Pret: 300 RON + TVA, Siframin 500 ml 4%

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare

Au cateva functii de baza: stau la baza formarii muschilor, tesuturilor, organelor, sunt sursa de energie, sunt implicati in procesele de digestie, de circulatie a sangelui. Tot ei contribuie la utilizarea si asimilarea vitaminelor si mineralelor, fiind absolut esentiali pentru buna functionare a organismului.

In mod normal, ne luam aminoacizii din alimentatie, insa daca nu-i furnizam organismului o cantitate suficienta, el isi va distruge propriile structuri proteice pentru a-si suplini nevoile. Medicina mentioneaza circa 20 de aminoacizi mai importanti. O parte sunt produsi de propriul organism, altii, insa, nu pot fi sintetizati si trebuie sa-i asiguram din surse externe, prin hrana, suplimente alimentare sau terapii intravenoase.

Chiar si un aminoacid daca lipseste poate genera o serie de probleme de sanatate, de la oboseala si lipsa de energie, afectiuni digestive, probleme cu circulatia, caderea parului, ridarea pielii, cresterea colesterolului, pana la disfunctii sexuale si afectiuni de natura psihica: iritabilitate, depresie, anxietate, capacitate de concentrare scazuta, insomnie. 

Sportivii si cei care vor sa creasca masa musculara trebuie sa stie ca fiecare aminoacid are rolul lui. L-carnitina intensifica arderea grasimilor, L-arginina mareste fluxul sanguin, leucina, izoleucina, valina si taurina refac si cresc masa musculara. 

De ce aminoacizi avem mai multa nevoie? Asta ne poate spune medicul, pe baza analizelor de laborator, a stilului nostru de viata si a problemelor de sanatate de care suferim. Suplimentele orale care contin aminoacizi trebuie sa treaca prin filtrul sistemului digestiv si doar o parte ajunge sa fie sintetizata. In plus, procesul dureaza. Insa prin administrarea intravenoasa, practic ocolim sistemul digestiv si trimitem direct in sange substantele benefice. Rata de absorbtie este mai rapida si mult mai crescuta, cu efect direct asupra tesuturilor si organelor. Terapia cu Siframin contine 5 dintre aminoacizii de care avem cea mai multa nevoie: leucina, valina, izoleucina, L-carnitina si L-arginina. Aminoacizii se pot administra in combinatie cu alte vitamine si minerale, intr-un cocktail binefacator, care va da un boost de energie si de sanatate corpului nostru.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°