TERAPIE IV CU MAGNEZIU

Treci printr-o perioada stresanta, suferi de anxietate, nu poti sa dormi? Ai mare nevoie de magneziu, considerat „antidotul stresului”.

Pret: 80 RON + TVA, Magneziu Sulphate 10% mg/10 ml (1 fiola) 

Pret: 170 RON + TVA, Magneziu Sulphate 50% mg/10 ml (1 fiola) 

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare

El incetineste activitatea glandelor suprarenale, ajutand organismul sa se relaxeze. Tot el joaca un rol cheie in mentinerea nivelului normal de energie si in functionarea corecta a sistemului nervos. Trateaza cefaleea / migrena, insomniile, reduce anxietatea, ajuta in oboseala cronica si previne aparitia diabetului zaharat. Reversul medaliei: stresul si oboseala sunt cei mai mari „hoti” ai magneziului din organism, fiind principalii responsabili ai deficitului. 

Un aport de magneziu injectabil este indicat in profilaxia infarctului miocardic, in tratamentul anginei pectorale (daca aceste afectiuni sunt determinate de carenta de magneziu), in diabet, probleme cardiace, migrene, in arteroscleroza, arterita, stenocardie, crampe musculare si tulburari ale metabolismului lipidic. De asemenea, ar avea nevoie de un aport de megneziu fumatorii, persoanele care consuma dulciuri, cafea si alcool in exces.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°