TERAPIE IV CU VITAMINA C

Celebra pentru rolul ei antiviral, de intarire a imunitatii, vitamina C este un redutabil antioxidant, important pentru piele, oase si tesuturi. Are o multime de beneficii pentru organism.

Pret: 50 RON + TVA, Pascorbin 0.75 gr.

Pret: 66.67 RON + TVA , Worwag 1 gr.

Pret:  200 RON + TVA, Pascorbin 3 gr. 

Pret 350 RON + TVA, Pascorbin 7,5 gr.

Pret 800 RON + TVA, 25 gr.

Pret 1100 RON + TVA,  50 gr.

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare

Administrata intravenos, creste rezistenta organismului la infectii, atat virale, cat si bacteriene, fiind ideala in sezonul rece sau in perioadele de intensa circulatie a virusurilor. De asemenea, e un excelent antioxidant si detoxifiant al organismului, avand un rol cheie in prevenirea degradarii celulare. Antioxidantii sunt arma de aparare a corpului impotriva efectelor devastatoare ale radicalilor liberi si sunt considerati antidotul imbatranirii premature.

Tot vitamina C ajuta la absorbtia fierului, previne tromboza, creste vitalitatea. Este indicata in special fumatorilor, varstnicilor, femeilor insarcinate sau celor care alapteaza; ajuta in boli infectioase, in sistem imunitar compromis, in malnutritie sau diete dezechilibrate, in afectiuni cardiovasculare, diabet, hepatita, astm, artrita, osteoporoza, migrene, depresie sau oboseala cronica. 

Si bolnavii de cancer au mare devoie de aceasta vitamina, care actioneaza ca agent chimioterapic, distrugand celulele canceroase fara a le afecta pe cele sanatoase. 

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°