TERAPIE IV/IM CU VITAMINE B

Cele 7 vitamine din gama B (B1, B2, B3, B5, B6, B9 si B12) indeplinesc functii vitale in organismul uman. Sunt implicate in functionarea creierului, in metabolismul macronutrientilor, in protectia antioxidanta a celulelor, in mentinerea sanatatii cardiovasculare, in procesele de crestere si dezvoltare cognitiva. 

Pret IV: 350 RON + TVA, B Complex Soluvit (1 fiola) 

Pret IV: 50 RON + TVA, B1 /B6 / B 9/ B12 (2 fiole 2 ml)

Pret IV: 80 RON + TVA, B2 (2 fiole)

Pret IV: 100 RON + TVA, B1+B6 Complex (2 fiole 2ml) 

Pret IV: 150 RON +TVA, B3 + B9 + B12 Disepavit (1 fiola) 

Pret IM: 150 RON +TVA, B1 + B6 + B12 (1 fiola) 

Pret IM: 150 RON +TVA, B1 + B2 + B3 + B6 (1 fiola) 

Pret IV: 260 RON + TVA, B3 NAD 100 mg (1 fiola )

Pret IV: 350 RON + TVA, B5 (1 fiola 500mg)

Pret IV: 350 RON + TVA, B7 5mg (1 fiola)

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare

Vitaminele B imbunatatesc functiile ficatului, reduc retentia de apa, tin apetitul sub control, fiind, in acelasi timp, indicate sportivilor care au nevoie de extra-energie. Un deficit de vitamine B se manifesta prin oboseala permanenta, anxietate, anemie.

Organismul nu le poate retine, nu poate face stocuri, fiind necesar un aport zilnic sustinut. E destul de greu de facut acest lucru doar din alimentatie. Un mix intravenos de vitamine din grupul B imbunatateste metabolismul si buna functionare a tuturor organelor si sistemelor din corp.

BENEFICII

  • Vitamina B1 sau tiamina, ajuta la prevenirea complicatiilor ale sistemului nervos, creierului, muschilor, inimii, stomacului si intestinelor. De asemenea, este implicat in fluxul de electroliti, celule musculare si nervoase.

  • Vitamina B2 ajuta la descompunerea proteinelor, grasimilor si carbohidratilor. Joaca un rol vital in mentinerea energiei organismului.

  • Vitamina B3 imbunatateste nivelul grasimilor din sange, poate reduce tensiunea arteriala, poate ajuta la tratarea diabetului de tip 1, imbunatateste functia creierului si ajuta la mentinerea sanatatea pielii.

  • Vitamina B3 NAD este necesara pentru buna functionare a grasimilor si zaharurilor din organism si pentru mentinerea celulelor sanatoase. In doze mari, ar putea ajuta persoanele cu boli de inima datorita efectelor sale asupra coagularii sangelui. De asemenea, ar putea imbunatati nivelul de grasimi numite trigliceride din sange.

  • Vitamina B5  joaca roluri importante pentru bunastarea intregului organism, in special, a muschilor, a sistemului nervos, a sistemului imunitar, dar si a pielii si a parului.

  • Vitamina B6 cunoscuta si sub denumirea de piridoxina, este o vitamina solubila in apa de care corpul dumneavoastra are nevoie pentru mai multe functii. Este semnificativ pentru metabolismul proteinelor, grasimilor si carbohidratilor si pentru crearea de globule rosii si neurotransmitatori.

  • Vitamina B7 formeaza acizi grasi si glucoza. De asemenea, ajuta la metabolizarea carbohidratilor si a aminoacizilor si ajuta la descompunerea grasimilor din organism. Aceste functii fac din biotina o parte importanta a crearii energiei de care corpul dumneavoastra are nevoie.

  • Vitamina B9 este importanta in formarea globulelor rosii si pentru cresterea si functionarea sanatoasa a celulelor. Nutrientul este crucial la inceputul sarcinii pentru a reduce riscul de malformatii congenitale ale creierului si ale coloanei vertebrale.

  • Vitamina B12 este un nutrient care ajuta la mentinerea sanatoasa a sangelui si a celulelor nervoase ale corpului si ajuta la producerea ADN-ului, materialul genetic din toate celulele tale.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°