TERAPIE IV CUPRU

Cuprul este un mineral de care organismul nostru are nevoie intr-o cantitate moderata. Cu toate acestea, el are un rol esential in cadrul mai multor procese: mentine sanatatea oaselor, inimii si creierului, previne inflamatiile prostatei, ajuta la utilizarea fierului stocat in corp si la producerea de celule rosii in sange, sustine imunitatea, fertilitatea, regleaza tensiunea arteriala etc.

Pret: 100 RON (+TVA 19%)- 1 fiola 1.1 ml

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare

Tot cuprul are un rol important in formarea colagenului si in sinteza melaninei. In plus, conform studiilor, ar putea fi un tratament de nadejde pentru anumite afectiuni neurologice degenerative, precum Parkinson, Alzheimer.

Deficitul de cupru este destul de rar intalnit, insa poate aparea din cauza unor afectiuni care impiedica asimilarea lui in mod corespunzator: boala celiaca, boala Crohn sau afectiuni ale tractului digestiv. Se manifesta cu tremur, furnicaturi, anemie, stare de oboseala, aritmii, par fragil si decolorat. De asemenea, hipertensiunea si colesterolul crescut sunt asociate cu nivelul redus de cupru.

Este nevoie de un set de analize pentru a afla daca ai deficit de cupru. In cazul in care e necesar, acest mineral se poate administra cel mai bine intravenos, simplu sau in cocktailuri de vitamine, minerale si antioxidanti, alese si dozate personalizat, in functie de nevoi.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°