TERAPIE IV CURCUMIN

Curcumin este o solutie pentru medicina homeopata, injectabila intravenos.

Pret: 1160 RON (+TVA 19%) - 150 mg

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare

Curcuminul nostru pur si puternic antiinflamator ajuta la tratarea disconfortului si a bolilor rezultate din inflamatia din corp, inclusiv: aparitia bolilor autoimune, intestin permeabil si IBS, boala Crohn si artrita reumatoida.

Ce este curcumina?
Curcumina este unul dintre cei mai activi compusi curcuminoizi gasiti in turmeric. Substanta bioactiva, se stie ca are proprietati medicinale si este renumita pentru capacitatea sa de a inhiba si combate inflamatia la nivel molecular.

Care este cel mai bun mod de a lua curcumina?
Continutul de curcumina al turmericului este de numai aproximativ 3% si, ca urmare, este slab absorbit in fluxul sanguin. Luarea turmericului ca condiment sau intr-un ceai nu este o modalitate eficienta de a culege beneficiile pentru sanatate ale curcuminei. Cand este administrata intravenos, 100% curcumina va fi absorbita in proportie de 100% in sange si in organism, unde isi poate face magia. Si, fiti siguri ca nu va va ingalbeni pielea!

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°