TERAPIE IV ELECTROLYT COMPLETE

Terapia IV Electrolyt Complete contine electoliti/minerale si B12 in doua forme.

Pret: 800 RON (+ 19% TVA) 

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare

Magneziu - incetineste activitatea glandelor suprarenale, ajutand organismul sa se relaxeze. Tot el joaca un rol cheie in mentinerea nivelului normal de energie si in functionarea corecta a sistemului nervos.

Calciul -  are un rol important in intarirea sistemului imunitare, facand organismul puternic in fata infectiilor si capabil sa se vindece, contribuie la nivelul oaselor si al danturii, se regaseste in mai multe organe si sisteme din organism si contribuie la buna functionare a acestora

Kaliul - este un mineral cu rol fundamental pentru organism, deoarece intervine în toate procesele metabolice şi ajută la buna funcţionare a muşchiului cardiac, precum şi a creierului. 

Manganul -  ajuta organismul sa formeze tesut conjunctiv, oase, factori de coagulare a sangelui si hormoni sexuali. De asemenea, joaca un rol in metabolismul grasimilor si carbohidratilor, in absorbtia calciului si in reglarea zaharului din sange si este necesar pentru functionarea normala a creierului si a nervilor.

Cuprul - are un rol esential in cadrul mai multor procese: mentine sanatatea oaselor, inimii si creierului, previne inflamatiile prostatei, ajuta la utilizarea fierului stocat in corp si la producerea de celule rosii in sange, sustine imunitatea, fertilitatea, regleaza tensiunea arteriala etc.

Molibdenul - este un mineral ce se gaseste in corpul uman in cantitati extrem de mici si este folosit pentru metabolismul azotului. Molibdenul contribuie la conversia purinelor in acid uric si la functionarea normala a celulelor. 

Seleniul -  este un micronutrient foarte important pentru buna functionare a organismului. El contribuie la metabolismul hormonilor tiroidieni, la sinteza ADN-ului, la functia reproductiva (atat la femei, cat si la barbati). 

Cromul -  contribuie la sustinerea actiunii insulinei, care este implicata in stocarea nutrientilor din corp, la o mai buna absorbtie a acestora si la distributia lor din carbohidratii, grasimile si proteinele care ajung in organism prin intermediul alimentelor consumate.

Vitamina B12 este folosita pentru sustinerea functie renale, este un bun suport pentru modularea imunitatii, burnout, deshidratare, patologie neurologica – spasme si crampe musculare, parestezie si fibromialgie. Este un nutrient care ajuta la mentinerea sanatoasa a sangelui si a celulelor nervoase ale corpului si ajuta la producerea ADN-ului, materialul genetic din toate celulele tale.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°