TERAPIE IV FIER

Te simti obosit, ai dureri de cap si rezistenta scazuta la orice tip de efort, suferi frecvent de ameteli, insomnii, inapetenta? Toate acestea sunt semne ale unei carente de fier.

Pret: 350 RON (+TVA 19%) - 1 fiola de 5ml

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare

Predispuse sunt femeile, in urma menstruatiilor lunare, sau in timpul sarcinii, vegetarienii si veganii (caci fierul se ia in special din carne), donatorii de sange si copiii aflati in crestere. Efortul fizic intens sau tratamentele cu anumite medicamente epuizeaza si ele rezervele de fier. De asemenea, pacientii care fac dializa au nevoie de un aport de fier.

Acest mineral este vital in organism. El transporta oxigenul catre muschi si creier, jucand un rol important in performantele noastre fizice si mentale. E implicat in reglarea temperaturii corpului, in procesele gastrointestinale, in sustinerea sistemului imunitar. Deficitul de fier ne scade drastic calitatea vietii, dar poate fi si periculos in cazul copiilor sau femeilor insarcinate (care risca infectii, nastere prematura sau greutate mica la nastere a bebelusului).

Terapia intravenoasa cu fier este modalitatea cea mai simpla, mai sigura si mai rapida de a introduce acest mineral in circuitul sanguin. Beneficiile se vad dupa prima sedinta, caci ofera un boost de energie si vitalitate, respiratia e mai usoara, creste capacitatea de concentrare si rezistenta la efort.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°