TERAPIE IV/IM DEXAMETAZONA

Dexametazona este utilizata pentru a trata diferite boli care implica inflamatii la nivelul corpului.

Pret: 8 RON + (19% TVA), fiola de 8 mg

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare

Indicatii:

Dexametazona este o solutie injectabila este indicata in boli severe, in care terapia pe cale orala cu corticosteroizi nu este posibila:

- in acumulare de lichid la nivelul creierului datorita unei tumori cerebrale;

- in soc (de exemplu datorita unei sangerari severe care duce la o scadere a cantitatii de sange din tesuturile corpului);

- in tratamentul bolilor inflamatorii la nivelul articulatiilor si tesuturilor moi (precum artrita reumatoida);

- in tratarea reactiilor alergice severe.

Dexametazona este o solutie injectabila ce poate fi administrata sub forma de perfuzie intravenoasa prin care solutia injectabila de dexametazona, diluata cu alte solutii perfuzabile (solutie de clorura de sodiu, solutie de glucoza sau solutie Ringer) este administrata continuu cu ajutorul unui perfuzor.

Mod de administrare:

In functie de nevoile pacientului, organismul primeste direct in sange, intr-o concentratie ridicata, valoroasele substante de care are nevoie.

Absorbtia este completa in organism, iar efectul apare dupa 12-24 de ore de la administrare, cu toate ca efectul se poate simti chiar si imediat dupa administare.

Medicamentul se va administra intravenos (injectie intr-o vena), intramuscular (injectie in muschi) sau direct in articulatie sau in tesuturile moi.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°