TERAPIE IV/IM GINSENG

Ginsengul este folosit in mod traditional pentru o serie de afectiuni medicale. Acum el poate fi administrat atat in mod intravenos, cat si in mod intramuscular pentru o absortie completa si rapida.

Pret:  90 RON + (19% TVA)

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare

Beneficii:

Sustine imunitatea. Unele studii au descoperit ca ginseng-ul va poate intari sistemul imunitar. Exista unele dovezi ca un anumit tip de extract de ginseng american ar putea scadea numarul si severitatea racelilor la adulti.

Regleaza glicemia. Mai multe studii pe oameni au aratat, de asemenea, ca ginseng-ul poate scadea nivelul zaharului din sange.

Imbunatateste concentrarea. Exista cateva dovezi timpurii ca ginseng-ul ar putea da un impuls mic, pe termen scurt, concentrarii si invatarii. Unele studii de performanta mentala au combinat ginseng cu extract din frunze de arbore de ginkgo, un alt remediu traditional despre care se spune ca ajuta la dementa. Desi aceste studii sunt interesante, multi experti considera ca avem nevoie de mai multe dovezi.
 

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°