TERAPIE IV/IM/ISC ENGYSTOL

Engystol intareste si sustine sistemul imunitar in timpul infectiilor virale. Prin stimularea sistemului imunitar, Engystol ajuta la producerea de compusi antivirali, cunoscuti sub numele de interferoni, care slabesc virusul si joaca, de asemenea, un rol semnificativ in reglarea raspunsurilor imune.

Pret: 70 + (19% TVA), (o fiola de 1,1 ml)

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare

Cum functioneaza Engystol?
Engystol este un medicament eficient despre care s-a demonstrat ca are un mod dublu de actiune, care va intareste sistemul imunitar si, impreuna cu activitatea sa antivirala, combate infectiile asemanatoare gripei si racelile:

Studiile au aratat ca Engystol face urmatoarele in corpul tau:

  • Creste numarul si activitatea celulelor captatoare, numite fagocite, care elimina virusul din tractul respirator.
  • Reduce inflamatia cauzata de infectie.
  • Stimuleaza sistemul imunitar pentru a produce compusi antivirali, cunoscuti sub numele de interferoni, care slabesc virusul. De asemenea, interferonii joaca un rol semnificativ in reglarea raspunsurilor imune.
  • Ofera activitate antivirala impotriva virusilor precum rinovirusul de tip 14, adenovirusul de tip 5, virusul herpes simplex 1 (HSV) si virusul respirator sincitial (RSV).

Poate fi administrat in 3 moduri:

IM - injectie intramusculara

ISC - injectie subcutanata 

IV - injectie intravenoasa

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°