TERAPIE IM/ISC GUNA COLAGEN

Guna Colagen este o solutie sterila realizata cu solutie izotonica de clorura de sodiu. Puterea sa este de 6 ori mai mare, sustine functiile fiziologice ale colagenului, deoarece substratul biologic homeopat actioneaza ca sustinator al productiei endogene de colagen.

Pret: 250 + (19% TVA)

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare

Aplicarea locala folosind tehnica de mezoterapie vizeaza zona care are nevoie de sprijin fiziologic. Guna Collagen prezinta un efect de „aplatizare” asupra ridurilor, acesta se imbunatateste pe masura ce protocolul este continuat; efectul se datoreaza imbunatatirii metabolismului in zona de aplicare nu datorita efectului de umplere.

Beneficii si administrare:

1. Imbunatateste tonusului pielii prin administrare IM: 1 flacon de 1-3 ori pe saptamana, in functie de severitate si progres clinic.
2. Tratateaza ridurile din zona fetei si a gatului prin tehnica mezoterapiei: 1 flacon. Folosind un ac de 4 mm, 30G, faceti clasicele injectii intradermice folosind tehnica mezoterapiei.
3. Tratateaza ridurile gatului prin tehnica mezoterapiei: 0,3 ml per rida/canulare. Folosind un ac de 13 mm, 30G, introduceti acul sub piele pe toata lungimea acului, canulati ridurile miscand acul usor la stanga si la dreapta, in timp ce injectati continutul seringii (tehnica de tunel) pe masura ce acul este retras.

Recomandare!

Protocolul standard conform tehnicii de mezoterapie consta intr-o sedinta pe saptamana timp de 5-7 saptamani. Pentru tratamente prelungite se recomanda 2 sedinte in prima saptamana, 1 sedinta pe saptamana timp de 1 luna si apoi 1 sedinta pe luna.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°