TERAPIE IV/IM/ISC PROCAIN

Procaina 1% fiola este un medicament pentru anestezic local (anestezic local de tip ester).

Fiola de procaina 1% este injectata in piele sanatoasa (intracutanat) ca parte a principiilor de aplicare a terapiei neuronale.

Pret: 50 + (19% TVA)

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare

Efectele nedorite ale procainei care afecteaza intregul organism (= efecte secundare) afecteaza in primul rand sistemul nervos central si cardiovascular. La concentratiile plasmatice care sunt in general atinse cu utilizarea regulata, tensiunea arteriala este de obicei doar putin influentata de efectul procainei 1% fiola 2ml, care promoveaza puterea si ritmul cardiac. Procaina poate provoca modificari in modul in care este condusa inima, care apar pe EKG (ca o unda T aplatizata sau un segment ST scurtat).

O scadere a tensiunii arteriale poate fi primul semn al unei supradoze relative in sensul unui efect daunator pentru inima. Pot fi declansate tulburari ale sistemului nervos central, cum ar fi senzatii anormale in jurul gurii, neliniste, tulburari de constienta sau convulsii.

Prelungirea efectului anumitor relaxante musculare scheletice (relaxante musculare nedepolarizante).
Cresterea efectului fizostigminei (agent pentru stimularea unei parti a sistemului nervos autonom).
Reducerea eficacitatii anumitor antibiotice (sulfonamide).

Procaina nu trebuie utilizata impreuna cu anumite medicamente care stimuleaza o parte a sistemului nervos autonom (inhibitori de colinesteraza). 
Printre altele, influenta asupra degradarii procainei duce la o crestere a toxicitatii procainei. 
Prin adaugarea unor cantitati mici de atropina, este posibil sa se prelungeasca efectul de calmare a durerii. Fizostigmina (vezi mai sus) in doze mici poate avea un efect preventiv impotriva efectelor toxice ale procainei.

Poate fi administrat in 3 moduri:

IM - injectie intramusculara

ISC - injectie subcutanata 

IV - injectie intravenoasa

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°