TERAPIE IV MEDULLA OBLONGATA SUIS INJEEL

Medulla Oblongata Suis Injeel este o solutie pentru medicina homeopata, injectabila intravenos.

Pret: 90 RON + (19% TVA) - 1.1ml

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare

Indicatii:

Tratament recomandat pentru paralizie agitatoare, paralizie bulbara progresiva, polinevrite, scleroza multipla, scleroza laterala amiotrofica, tabe dorsale, paralizie spinala, hipotonie, coree minora, tulburari ale centrilor vegetativi, inclusiv, de exemplu, astmul bronsic.

Medulla oblongata suis Injeel este un tratament intravenos inovator dezvoltat de Pascoe, o companie farmaceutica specializata in produse homeopatice. Medulla oblongata reprezinta partea inferioara a creierului, care joaca un rol crucial in controlul functiilor vitale ale organismului, cum ar fi respiratia, tensiunea arteriala si ritmul cardiac.

Injeel este o forma specifica de preparat homeopatic care utilizeaza dilutii si potente specifice pentru a obtine efecte terapeutice. Aceasta implica diluarea repetata a substantei active si agitarea energetica intre fiecare dilutie. Prin acest proces, se obtine un produs final care contine doar urme infime ale substantei active, dar care se crede ca actioneaza asupra corpului intr-un mod stimulativ si reglator.

Medulla oblongata suis Injeel este administrat prin injectie intravenoasa pentru a promova functionarea sanatoasa a medula oblongata si a sistemului nervos central. Se considera ca acest tratament homeopatic ajuta la echilibrarea functiilor neurologice si la sustinerea sistemului cardiovascular si respirator.

Terapia intravenoasa cu Medulla oblongata suis Injeel poate fi utilizata in diverse afectiuni si tulburari, cum ar fi tulburari neurologice, disfunctii cardiovasculare, tulburari de respiratie si alte afectiuni asociate cu medulla oblongata si sistemul nervos central.

Mod de administrare:

In functie de nevoile pacientului, organismul primeste direct in sange, intr-o concentratie ridicata, valoroasele substante de care are nevoie.

Absorbtia este completa in organism, iar efectul apare dupa 12-24 de ore de la administrare, cu toate ca efectul se poate simti chiar si imediat dupa administare.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°