TERAPIE IV NERVUS VAGUS GL D5

Nervus Vagus GL D5 este o solutie pentru medicina homeopata, injectabila intravenos.

Pret: 90 RON + (19% TVA) - 1ml

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare

Indicatii:

Nervul vag (nervus vagus) este unul dintre cei mai importanti nervi cranieni, responsabil de transmiterea si controlul multor functii vitale din organism. GL D5 se refera la localizarea anatomica specifica a nervului vag in segmentul D5 al coloanei vertebrale toracice.

Stimularea nervului vag prin terapie intravenoasa poate fi utilizata in tratamentul unor afectiuni precum epilepsia rezistenta la tratament, tulburarile de anxietate sau depresie, migrenele cronice si anumite afectiuni inflamatorii, cum ar fi artrita reumatoida sau boala inflamatorie intestinala.

Mod de administrare:

In functie de nevoile pacientului, organismul primeste direct in sange, intr-o concentratie ridicata, valoroasele substante de care are nevoie.

Absorbtia este completa in organism, iar efectul apare dupa 12-24 de ore de la administrare, cu toate ca efectul se poate simti chiar si imediat dupa administare.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°