TERAPIE IV SEROTONIN

Serotonina este o substanta care asigura trimiterea semnalelor intre celulele nervoase. Functiile serotoninei: stimularea musculaturii netede, a vaselor de sange, a tuburilor bronsice, a intestinului si a uterului. In fiecare caz, in functie de starea initiala a actiunii circulatorii de reducere sau de crestere a RR (regula valorilor initiale a lui Wilder).

Pret: 90 RON + (19% TVA) (1 fiola 1.1 ml)

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare

Actiunea serotoninei asupra sistemului coronaro-circulator este de o natura foarte complexa, intrucat efectele directe si reflexe fac foarte dificila analiza actiunii.

Acest hormon influenteaza fiecare parte a corpului, de la abilitatile motorii la starile emotionale. Acest hormon este unul dintre principalii artizani ai bunei dispozitii, alaturi de oxitocina, endorfine si dopamina. 

Beneficii: 

- imbunatateste starea de anxietate

- reduce depresia

- mentine sanatatea oaselor

- vindeca ranile

Serotonina este foarte mult crescuta in sangele pacientilor carcinoizi. Eliminarea crescuta a acidului 5-hidroxiindoleacetic (produs de degradare a serotoninei) in urina poate fi intotdeauna detectata.

Indicatii: A fi utilizat experimental pentru simptomele si tablourile clinice, asa cum este indicat mai sus, in care tulburarile metabolismului serotoninei pot juca un rol; astfel, de exemplu, pentru durerile de cap si simptomele unui sindrom caroinoid. Afectiuni alergice si toxice ale pielii, de ex. dupa contactul cu octopode, salamandre, sepie, moluste (murex) sau urzici.

In functie de nevoile pacientului, organismul primeste direct in sange, intr-o concentratie ridicata, valoroasele substante de care are nevoie.

Absorbtia este completa in organism, iar efectul apare dupa 12-24 de ore de la administrare, cu toate ca efectul se poate simti chiar si imediat dupa administare.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°