TERAPIE IV TAURIN

Pret: 300 RON + TVA (1 fiola 20 ml)

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare

Taurina este un aminoacid care se regaseste in mod natural in alimente, precum peste, carne si lactate. Este disponibil si in suplimente alimentare, dar si in terapii IV, asa cum se administreaza si cadrul clinicii noastre.

Acest aminoacid este important pentru metabolism si este considerat un puternic antioxidant. Se considera ca taurina are mai multe beneficii, inclusiv:

  • Efect atletic si energetic - Taurina este utilizata de sportivi si adesea o regasim ca ingredient in bauturile energizante, deoarece poate ajuta la accelerarea arderii grasimii in cadrul activitatilor sportive. De asemenea, mentinerea unui nivel optim de Taurina, reduce oboseala si asigura functionarea optima a musculaturii.

  • Efect antioxidant - Antioxidantii precum taurina poate reduce stresul oxidativ din celule, ajutand organismul sa lupte impotriva factorilor externi care afecteaza organele si celulele.

  • Efect asupra anxietatii - S-a demonstrat ca taurina ajuta la crearea si moderarea acidului gamma-aminobutiric (GABA) in creier. GABA actioneaza ca un neurotransmitator, iar atunci cand exista niveluri scazute in corpul unei persoane, acest lucru este asociat cu starea de anxietate.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°