TERAPIE IV UBIQUINON COMPOSITUM

Pret: 80 RON (+19% TVA) (1 fiola 2.2 ml)

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare

Ubiquinon Compositum este un medicament homeopat ce poate fi administrat intravenos. El este recomandat a fi administrat ca adjuvant in stimularea mecanismelor de lupta a organismului impotriva toxinelor, in scopul de a reactiva enzimele blocate in caz de diferite defecte enzimatice si a bolilor degenerative.

Se foloseste pentru boli cronice degenerative ale organelor interne si ale sistemelor corpului (inclusiv tumori), sindrom intoxicatie (casexie, pierdem, infectii febrile), boli metabolice (arterioscleroza, calculi biliari rinichi, guta, etc), un deficit absolut sau relativ de enzime, vitamine, minerale, conditii hipoxice din cauza bolii, stres fizic si psihic, efectele chimioradioterapiei.

Administrat intravenos are o absorbtie rapida, eficienta si completa, iar efectul apare dupa 12-24 de ore de la administrare.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°