TERAPIA PENTRU REDUCEREA STRESULUI MENTAL

Un serviciu medical cu frecvente ce actioneaza pe anumiti centri, in functie de tulburarea tratata.

Durata: 60 Min. 

Pret: 170 RON (+TVA 19%)

Pret pachet - 8 sedinte: 990 RON (+TVA 19%)

Stresul este boala a secolului 21. Nu doare, nu se vede la exterior, insa face ravagii in interior. Slabeste sistemul imunitar, afecteaza inima, ficatul, sistemul nervos, pe cel digestiv, da insomnii, dureri de cap si chiar duce la declansarea unor boli autoimune grave. Este asociat cu anxietatea, iritabilitatea, depresia, oboseala cronica, toate acestea fiind adevarate „otravuri” pentru viata omului modern. Unele deosebit de periculoase. „Antidotul”, din pacate, nu consta intr-o pastila magica pe care o puteti cumpara de la farmacie. Este nevoie de finete, strategie si pricepere pentru a lupta cu acesti dusmani nevazuti.  

Cum sa inteleg daca am nevoie de terapie?

Psihologi si psihoterapeuti cu experienta ai echipei Quantica7200, ajutati de aparatura de ultima generatie, va ofera ajutor de specialitate pentru a va redobandi starea fizica si emotionala normala.

Daca sunteti o persoana agitata, emotiva, va stresati usor si observati ca lucruri marunte, aparent fara importanta, va creeaza o stare de iritabilitate, atunci terapia cu frecvente va va fi de mare ajutor. Timp de o ora, intinsi confortabil pe un pat, veti fi conectati, prin niste electrozi, la un aparat cu unde electromagnetice. Acesta foloseste un cocktail specific de frecvente care actioneaza pe anumiti centrii specifici tulburarii pe care vrem sa o tratam. Nu exista durere sau disconfort. Veti simti doar niste mici furnicaturi, in functie de intensitatea curentului si o incredibila stare de bine si de relaxare. Sunt necesare 4-8 sedinte, de 1-2 ori pe saptamana.

Recomandari legate de stilul de viata

Pentru ca terapia sa aiba efect mai bun, e necesar sa „lucrati” cu voi si in afara cabinetului medicului. Faceti sport, de preferat in aer liber! In timpul miscarii, se imbunatateste circulatia sanguina, iar celulele corpului, implicit cele din creier, se oxigeneaza mai bine. Plimbati-va prin natura, stati la soare, respirati aer curat, inconjurati-va de oameni dragi si pozitivi, faceti-va zilnic mici bucurii, concentrati-va pe lucrurile care va plac, iar seara, inainte de culcare, numarati-va bucuriile, nu necazurile. Toate acestea va vor ajuta sa zambiti mai mult si, incet, incet, stresul si necazurile vor fi de domeniul trecutului.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°