TERAPIE IV ZITRONENSAURE - ZYRKLUS

ZItronensaure - Zyrklus joaca un rol central in metabolismul celular. Diversele molecule sunt transformate in noi substante organice prin procese catabolice (descompunere) si anabolice (constructie) in matricea mitocondriilor. Prin aceste reactii complexe, organismul nu poate doar sa formeze aminoacizi esentiali, sa sintetizeze acizi grasi, colesterolul sau sa formeze blocuri de constructie a ADN-ului - el foloseste si piruvatul pentru a genera energie in celule.

Pret: 550 RON (+TVA 19%) - 10 fiole

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare

Zitronensaure - Zyrklus apare in toate celulele oamenilor, animalelor si plantelor deopotriva. In el se varsa produsii de scindare ai metabolismului carbohidratilor, descompunerea oxidativa a acizilor grasi si – dupa transaminare – cei ai metabolismului proteic.

Suplimentarea pe cale intravenoasa cu Zitronensaure - Zyrklus mareste energia naturala a metabolismului. Furnizeaza hidrogenul pentru oxidarea biologica si, prin urmare, ofera organismului si metabolismului unui nivel de energie mai mare. 

Fiolele se injecteaza in doua-trei sedinte in ordinea in care apar in ciclu pentru a stimula fiziologic lantul de reactie.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°