MASAJ FACIAL

Masajul facial este o tehnica de relaxare si de intinerire care poate imbunatati fluxul sanguin, reduce tensiunea si imbunatateste aspectul general al pielii.

Durata: 30 MIN

Pret:  170 RON (+TVA 19%)

Procedura non-invaziva
Beneficiile masajului facial, pasii de urmat si produse de recomandate

Vrei si tu un ten mereu tanar si radiant?
Atunci cu siguranta nu trebuie sa neglijezi efectele pozitive pe care masajul facial le are asupra tenului. Aceasta metoda aparent simpla, insa eficienta, are efectul de prelungire a tineretii pielii. Masajul facial este una dintre cele mai populare metode folosite pentru incetinirea procesului de imbatranire, revitalizarea pielii si nu numai. 


In fond, masajul a fost folosit inca din cele mai vechi timpuri cu scopul de ameliorare a durerilor, si cu rol cosmetic, pentru o piele mai sanatoasa si mai frumoasa. Si cum tenul nostru are nevoie de ingrijire zilnica, masajul facial poate fi inclus cu succes in rutina de ingrijire a pielii, mai cu seama ca ajuta la mentinerea sanatatii pielii. 


Ti-am starnit curiozitatea si vrei sa descoperi care sunt beneficiile masajului facial? Te invit sa parcurgi informatiile din articolul urmator, pentru a te inspira de efectele miraculoase ale masajului facial asupra pielii tenului! 


Care sunt beneficiile masajului facial? 
Exista o multime de nervi si puncte de presiune la nivelul fetei care vor transforma experienta masajului facial intr-un adevarat rasfat pentru tenul tau. Fie ca esti in cautarea unei modalitati de a te relaxa, fie ca doresti sa previi semnele de imbatranire ale tenului sau, pur si simplu, sa evadezi din rutina zilnica, un masaj facial aduce o multime de beneficii intregului organism. Iata care sunt cele mai importante beneficii ale masajului facial:


Ajuta la curatarea in profunzime a pielii 
La nivelul pielii se acumuleaza intotdeauna murdarie pe care este bine sa o elimini in mod regulat. Daca aceasta etapa nu este respectata in rutina de ingrijire a tenului, risti sa ai parte de iritatii sau sa te confrunti cu aparitia cosurilor. In afara de curatarea tenului de doua ori pe zi, dimineata si seara, este bine ca, de doua ori pe saptamana sa iti faci un gomaj bland, dupa care sa-ti masezi fata cu un produs potrivit tipului tau de ten. Cateva minute sunt suficiente pentru a vedea rezultate! 


Mentine fermitatea si elasticitatea tenului 
Recunoastem sau nu, fiecare dintre noi ne dorim sa ne pastram un aspect tanar si luminos al tenului. In acest sens, masajul facial este o modalitate simpla si eficienta de pastrare a fermitatii pielii fetei, caci are rolul de a stimula productia de colagen si elastina, o proteina naturala care mentine elasticitatea pielii si o ajuta sa ramana tanara pentru mai mult timp. Fie ca te folosesti de propriile maini, de un instrument, de o rola sau guasha pentru masaj facial, beneficiile masajului facial se vor vedea, in timp. 


Are efect anti-aging si intarzie aparitia ridurilor 
Zi de zi, fie ca zambim sau ne incruntam, muschii fetei se incordeaza, contribuind astfel la aparitia ridurilor de expresie. Masajul facial are rolul de a relaxa acesti muschi si de a reduce aspectul liniilor fine si ridurilor, imbunatatind aspectul general al pielii. Daca masajul facial este combinat si cu o crema hidratanta, sansele de a avea o piele cu aspect mai tanar cresc considerabil. Masajul fetei ajuta pielea tenului sa-si pastreze elasticitatea oferita de colagen si aspectul neted pentru mai mult timp. 


Stimuleaza circulatia sangelui la nivelul fetei 
Studiile au demonstrat faptul ca masajul corporal este benefic pentru o mai buna circulatie a sangelui, acelasi lucru fiind valabil si in cazul masajului facial. O circulatie imbunatatita la nivelul tenului inseamna ca celulele primesc oxigenul si nutrientii necesari, iar tenul tau va incepe sa straluceasca de frumusete si sanatate. 


Ajuta la tratarea acneei 
Acneea este o afectiune comuna in randul adolescentilor, tinerilor si chiar si adultilor. Indicat ar fi sa afli care sunt cauzele acestei afectiuni si sa incerci sa o tii sub control, iar masajul facial poate fi o modalitate excelenta de a face acest lucru. Daca si tu te confrunti cu acneea, indicat ar fi sa-ti masezi tenul cu o crema profesionala, pe baza de acid salicilic, care va contribui la reducerea aparitiei cosurilor. Desigur, poti utiliza si alte creme sau produse dedicate tenului acneic. 


Minimizeaza pungile de sub ochi 
Te confrunti cu ochi umflati si dungi inchise la culoare sub ochi? Pungile si cearcanele de sub ochi sunt afectiuni cauzate de stres, lipsa de somn sau inaintarea in varsta. Printr-un masaj facial regulat, poti indeparta excesul de fluid din aceasta zona, iar aspectul pielii din jurul ochilor se va imbunatati considerabil. 


Cum se face masajul facial: pasi de urmat 
Impartasesc cu tine beneficiile masajului facial si pasii de urmat pentru un masaj al fetei efectuat corespunzator. Este important sa fie respectate cateva etape esentiale. Iata, asadar, care sunt pasii de urmat pentru realizarea unui masaj facial complet: 
Curata tenul cu apa calduta sau cu dermatocosmetice de curatare, blande cu pielea si pentru tipul tau de ten. 


Aplica un strat subtire de crema hidratanta sau ulei pe fata, pentru a putea masa tenul cu usurinta. Aici trebuie sa iei in considerare tipul tau de ten. De pilda, pentru tenul uscat sunt recomandate creme pentru ten uscat, in timp ce tenul gras va necesita produse speciale pentru tenul gras. 


Incepe masajul facial de la baza gatului spre urechi, caci acolo se afla ganglionii limfatici ce faciliteaza eliminarea toxinelor. Foloseste doar varfurile degetelor si maseaza zona timp de un minut, prin miscari circulare. 


Maseaza apoi, tot cu aceleasi miscari circulare, zonele de la coltul gurii spre nari si continua spre zona pometilor. Este necesar sa impingi pielea in sus si apoi in lateral, timp de un minut. 


Continua masajul facial cu zona fruntii, timp de un minut. Folosind miscari circulare, maseaza in acelasi timp zona tamplelor si continua spre zona centrala a fruntii si inapoi spre exterior. 


Maseaza in continuare zona ochilor. Incepe de sub sprancene si continua circular spre exterior si apoi spre interiorul ochilor. 
Odata ce ai masat fiecare zona, repeta din nou masajul facial. La finalul acestei sesiuni cu siguranta te vei simti relaxata, iar pielea ta va fi mult mai stralucitoare si mai ferma. 


Cine poate beneficia de acest masaj facial? 
Masajul facial este recomandat, de regula, dupa varsta de 25-30 de ani, iar frecventa sedintelor de masaj facial va depinde de tipul tau de ten. In cazul in care ai tenul gras, cu tendinta acneica, este indicat sa profiti de beneficiile masajului facial o data la doua saptamani. Daca ai tenul normal sau uscat, va fi suficienta o sedinta de masaj facial o data pe luna. 


Pentru a te bucura din plin de beneficiile masajului facial este important sa respecti rutina de ingrijire a tenului si sa te consulti cu un medic dermatolog sau o cosmeticiana in domeniu, pentru a sti exact care sunt nevoile tenului tau si ce tip de ten ai. Masajul facial poate fi efectuat atat de specialisti in masaj sau cosmetica, insa poti opta si pentru un masaj facial acasa, respectand pasii mentionati anterior. 


Dupa putem recomanda si produse de la clinica pentru masajul facial. 

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°